Het Breaking News project ook op uw school? Bekijk de mogelijkheden!


Bent u docent op het mbo, havo of vwo? Misschien is het Breaking News project iets voor uw school! 

Het project is helemaal van deze tijd: digitaal onderwijs met behulp van nieuwe media en communicatiemiddelen. Interactie, samenwerking en competitie staan centraal. Leerlingen worden uitgedaagd om actief kennis te vergaren, hun bevindingen overtuigend te presenteren en creatief campagne te voeren. Het project kost scholen weinig voorbereiding. Het wordt compleet georganiseerd en alle apparatuur en materialen worden meegenomen. Enthousiaste studenten begeleiden de leerlingen bij hun opdrachten. Het project heeft een stevige inhoudelijke component, zodat het als effectieve lesuren kan worden verantwoord en perfect past in een projectweek . 

Voor meer informatie, kijk hier

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wil jij meer van de wereld zien? Ga mee op reis en verleg je grenzen!

We organiseren korte ervaringsreizen naar ontwikkelingslanden voor jongeren tussen 13 en 28 jaar. De reizen vinden plaats in de schoolvakanties.

Onze reizen zijn gericht op het ervaren van het leven in ontwikkelingslanden. Dit doe je niet door in een hotel te verblijven, maar bij de mensen thuis! In twee- of drietallen logeer je een aantal nachten bij gastgezinnen. We doen veel activiteiten met de lokale bevolking, zoals een voetbalwedstrijd, een dansfeest en een kookworkshop. De reis wordt compleet georganiseerd. Met twee ervaren reisbegeleiders ga je een week lang op ontdekkingsreis door het land: je bezoekt een school, maakt een tour door een sloppenwijk, gaat op safari, neemt een kijkje op een koffieplantage…teveel om op te noemen! Wil jij meer van de wereld zien? Ga mee op reis en verleg je grenzen! 

 

Wil je meer weten over de reizen?

Ga naar onze website voor meer informatie!

Op zoek naar een uitdagende stage? Wij zoeken enthousiaste studenten!

Breaking News reist langs scholen in heel Nederland. Als stagiair(e) sta je niet aan de zijlijn, maar maak je deel uit van een enthousiast jongerenteam, dat de projecten uitvoert.

Lees hier meer over stage lopen bij Breaking News!

Blijf op de hoogte van Breaking News: volg ons op Facebook!


Wil je op de hoogte blijven van stille rampen, ideeën opdoen wat jij zelf kunt doen voor een betere wereld of getipt worden als er een vacature bij Breaking News open staat? 

Volg dan onze Facebookpagina!De ontwikkeling van een nieuw simulatiespel is in volle gang

Het gloednieuwe simulatiespel met bijbehorende spelopdrachten is volop in de maak! Het project wordt ontwikkeld voor verschillende niveaus en krijgt een moderne, stoere look. Door de uitgebreide inhoud en gebruik van de laatste technische mogelijkheden wordt Globaland XL een enorme uitdaging om te ontwikkelen, maar vooral om het te spelen!

Globaland XL wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden om Globaland XL uit te voeren of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Mail naar geert@crossyourborders.nl.