di. jun 18th, 2024
Relatiegeschenken voor in de herfst

Nu de herfst weer begonnen is, merk je dat niet alleen het weer veranderd is, maar ook de activiteiten. Mensen zijn weer meer binnen, drinken weer warme chocolademelk in plaats van een koud biertje en gaan weer sneller naar de bioscoop of een flinke boswandeling maken. Als jij diegene bent die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor de relatiegeschenken voor (potentiële) klanten en partners, dan is het ook leuk om je relatiegeschenken aan te passen naar dit nieuwe seizoen. In dit artikel zetten we drie relatiegeschenken op een rij die perfect aansluiten bij de herfst!

Paraplu’s

Laten we met het meest voor de hand liggende relatiegeschenk voor de herfst beginnen: paraplu’s. Met het regenachtige weer tijdens de herfst kunnen mensen nooit genoeg paraplu’s hebben en daarom is dit een ideaal relatiegeschenk. Je kan paraplu’s bedrukken met logo, wat handig is want paraplu’s worden altijd buitenshuis gebruikt en dan wordt er ook nog gratis reclame buitenshuis voor je bedrijf gemaakt! Je kunt kiezen uit verschillende soorten paraplu’s, verschillende kleuren en verschillende kwaliteitsniveaus. Ook kan je bijpassende poncho’s en regenjassen laten bedrukken. Ideaal dus als je naar buiten gaat met herfstweer.

Rugzak

De herfst is bij uitstek het seizoen om een flinke boswandeling te maken. De bladeren aan de bomen veranderen langzaam van kleur, wat een heel mooi aanzicht kan opleveren. Daarnaast is het heerlijk om in de natuur te zijn en even alle dagelijkse stress van je af te laten glijden. De meeste mensen nemen wat te eten en drinken mee voor onderweg en een rugzakje hiervoor is heel handig. Daarom is ook een rugzakje een handig relatiegeschenk en natuurlijk kun je ook rugzakjes bedrukken met je bedrijfslogo. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, materialen en kwaliteitsniveaus.

Mokken

Zoals we in de introductie al schreven drinken we in de herfst en in de winter veel vaker warme dranken; warme chocolademelk, munt thee of glühwein. Allemaal lekker om even op te warmen. Het geven van een mok is daarom ook ideaal voor in de herfst of winter. Deze kunnen door de ontvanger meteen gebruikt worden, zowel op kantoor als thuis. Natuurlijk zijn er ook weer vele verschillende soorten mokken verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor de meer traditionele mok of juist een design mok. Wanneer je naar buiten gaat, kan je er ook voor kiezen om een thermofles of thermobeker mee te nemen. Dit houdt jouw drankje warm en daarnaast is het ook mogelijk om dit te bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor de partners en (potentiële) klanten van jouw bedrijf? Kies dan voor een relatiegeschenk dat bij het seizoen past! Op die manier heb je de grootste kans dat jouw geschenk ook daadwerkelijk gebruik gaat worden en dat het jouw bedrijf zichtbaarheid gaat opleveren.

Door admin