di. jun 18th, 2024

De accuboormachine is een van de meest gebruikte gereedschappen en het is makkelijk in gebruik. Er zijn veel verschillende soorten en opties bij het aanschaffen vaan een accuboormachine. Hieronder zijn er 3 tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van een accuboormachine.

De accu

Het is erg voor de hand liggend, maar bij het aanschaffen van een accuboormachine moet er goed gekeken worden naar de accu. Je wilt het liefste een accu die snel laadt en die de stroom voor een lange tijd kan vasthouden. Een lithium-ion accu is over het algemeen de beste maar ook de duurste optie. Als je van plan bent om veel te gaan klussen, kan je het beste nog één accu erbij kopen dan kan je de ene accu opladen terwijl je de andere gebruikt.

De accessoires

Elke fabrikant levert andere accessoires bij een accuboormachine. Je moet dus goed opletten of je de bitjes en boortjes die je nodig hebt bijgeleverd krijgt. Bij het gebruiken van bitjes die je al in huis hebt, moet je eerst kijken of ze goed passen anders draai je de schroef dol.

De voltage

Het is belangrijk om te weten hoeveel kracht je accuboormachine heeft, omdat de kracht bij het gebruik een grote rol speelt. Hoe hoger het voltage is, des te krachtiger de machine is. Een accu van 10,8 volt is geschikt voor kleine klussen, voor de grotere klussen kan je het beste een accu van 14,4 volt nemen. Accuboormachines met een hoger voltage dan 18 zijn niet echt geschikt voor in huis, vanwege de grote hoeveelheid stroom die er gebruikt wordt voor het opladen van de accu.

 

Weet je na het lezen van dit blog nog steeds niet welke accuboormachine je het beste kunt kopen? Je kunt ook de klantenservice bellen van een bouwmarkt of fabrikant en zij helpen je graag verder met het uitzoeken van de beste accuboormachine!

Door admin